• Music: Victor Biliac, Dj Osiris
• Video: Delayed Music
• Produced: Delayed Music

Dj Osiris lanseaza single-ul cu nr. 8, TAKE IT, ca parte a proiectului sau sub egida Delayed Music.

Cel mai recent single „Take It” ofera instantaneu o stare de energie si buna-dispozitie. Dragostea este sentimentul pe care il regasiti in toate piesele artistului. „Eu, personal, incerc sa bucur sufletele oamenilor prin muzica creata doar despre dragoste” spune artistul.

Dj Osiris se bucura de un real succes international, fiind in playlist-ul mai multor radiori din tarile: Spania, Anglia, Grecia, Mexic, Albania, Elvetia, etc. In tara, il puteti asculta saptamanal, la radiourile de specialitate, cu productii proprii:

• SpaceFM – luni, incepand cu ora 00:00;
• RadioDeep.ro – miercuri, incepand cu ora 21:00
• CFM Constanta – miercuri, incepand cu ora 21:00.

Il puteti urmari pentru mai multe informatii pe site-ul oficial DjOsiris.ro.

7 thoughts on “Noul Single Take It de la Dj Osiris face furori pe YouTube

  1. Apreciez diversitatea perspectivelor abordate in articol, care ofera o imagine complexa si detaliata asupra subiectului discutat. Este un exemplu excelent de jurnalism de calitate.

  2. Mi-a placut in mod deosebit modul in care sunt prezentate argumentele si faptele din articol. Este evident ca autorul s-a documentat temeinic si a lucrat cu profesionalism la acest material.

  3. Articolul de pe site-ul Lainic.ro este extrem de interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul abordat si apreciez efortul autorului de a aduce aceste informatii la lumina.

  4. Ma bucur ca am dat peste acest articol, pentru ca mi-a deschis noi perspective asupra temei discutate. Este un material foarte bine documentat si scris intr-un stil accesibil tuturor cititorilor.

  5. Subiectul este de actualitate si important pentru societatea noastra. Este bine ca s-a facut o analiza atat de detaliata si ca s-au adus argumente solide pentru sustinerea punctului de vedere prezentat.

  6. Am descoperit multe lucruri noi citind acest articol, iar modul in care autorul a structurat informatiile face ca totul sa fie usor de inteles si retinut. Felicitari pentru munca depusa!

  7. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Sunt impresionat de profunzimea cercetarii si de claritatea expunerii.

Comments are closed.